ပဲေစာင္းငါးသီးသုပ္

ေရႊမိုးညိဳ | 12:03 am | | Best Blogger Tips

ပဲေစာင္းငါးသီးသုပ္

ပဲေစာင္းငါးသီးသုပ္ရန္ လိုအပ္ေသာပစၥည္းမ်ားမွာ-
ပဲေစာင္းငါးသီး
ပုဇြန္ေျခာက္
ပဲမႈန္႔အက်က္မႈန္႔
ၾကက္သြန္နီ
ငရုတ္သီးစိမ္း
သံပုရာသီး
ဆား၊အခ်ိဳမႈန္႔
ဆီခ်က္(ၾကက္သြန္နီျဖင့္သတ္ထားေသာဆီခ်က္)
ျပဳလုပ္နည္း
ပဲေစာင္းငါးသီးမ်ားအား အနည္းငယ္ႏူးေစရန္ ေရေႏြးေဖ်ာရပါမည္။ ပုဇြန္ေျခာက္ေထာင္းထားရပါမည္၊ ၾကက္သြန္နီအား ပါးပါးလွီးၿပီး
ေရေဆးကာ ေရစစ္ထားရပါမည္။ငရုတ္သီးစိမ္းကိုလည္း ပါးပါးလွီးထားပါ၊ ပဲေစာင္းငါးသီးမ်ား ေရေႏြးေဖ်ာၿပီးပါက မထူမပါးလွီးပါ၊ ေရစစ္ထားေသာၾကက္သြန္နီထည့္ပါ၊ ပုဇြန္ေျခာက္၊ ပဲမႈန္႔အက်က္မႈန္႔၊ ဆား၊အခ်ိဳမႈန္႔၊ သံပုရာသီးညွစ္ ထည့္ၿပီး ဆီခ်က္ထည့္ကာႏွ႔ံေအာင္ေမႊၿပီးပါက အသင့္စားသံုးႏိုင္ၿပီး အရသာရွိေသာ ပဲေစာင္းငါးသီးသုပ္ ျဖစ္သြားပါၿပီ။

မွတ္ခ်က္= အိမ္ရွင္မရဲ႕ ဟင္းလက္ရာ မွကူးယူေဖာ္ျပပါသည္
Like Box ေလးမွအမွန္ျခစ္မေပၚေသးရင္ like လုပ္ေပးခဲ့ပါဦးေနာ္..
{[['']]}

0 comments:

Post a Comment

⋙-⋗( က်ေနာ္တင္သမွ်ဖတ္ခ်င္ရင္⋙ℒike⋘သြားပါ)⋖-⋘

ေဖ့ဘုတ္မွာကြန္မန္႔ေပးခ်င္ရင္ပံုကိုကလစ္ပီးကြန္မန္႔ေပးႏိုင္ပါပီ




************************************

*အဆင္မေျပတာေတြရွိခဲ့ရင္
*
*( viber whatsapp wechat )
*
* အဆင္ေျပမဲ့ေနရာေတြကေန
*
* SMS ပို႔ပီးအကူညီေတာင္းႏိုင္ပါတယ္
*
* ခ်က္ေဘာက့္ေတြကေနတဆင့္လိုခ်င္တာေတြ
*
* ေတာင္းထားႏိုင္ပါတယ္
*
* အဆင္မေျပခဲ့တာေတြရွိခဲ့ရင္လည္း
*
*ခြင့္လႊတ္သီးခံေပးက်ပါေနာ္..
*
************************************